Op 11 en 12 juli vindt de finale EK LVT leggen plaats bij opleidingscentrum Floorskills in de UK en zullen 8 finalisten strijden om de titel ‘LVT European Fitter Of The Year 2019’. De competitie is een samenwerking tussen de Nederlandse WoonTotaal Academy en Floorskills (UK).

Nederland is met een sterk kwartet vertegenwoordigd. Na een spannende halve finale op de WoonTotaal Academy in Zoetermeer afgelopen mei, gaan Dave Amweg, Sidney Braspenning, Anco Rijstenbil en Tim Loonstra de strijd aan met de vier gekwalificeerde Britten Gary Haigh, Daniel Jones, Joe Lockhart en Steve Sidney. Rijstenbil is overigens de huidige Nederlands kampioen woningstofferen 2018, Amweg een voormalig winnaar van deze titel.

Naast Cotap, Dersimo, Estillon, F. Ball, Tarkett en Unifloor is mFLOR ook trotse Nederlandse sponsor van dit evenement.

Open huis
Op vrijdag 12 juli, houdt het Britse opleidingsinstituut tevens open huis en zijn vloermerken als Tarkett, Moduleo, Greenflor, Karndean en Harvey Maria plus aanbieders van toebehoren als Bona, F. Ball en Uzin vertegenwoordigd. Alle aanwezigen op de openhuisdag vormen tevens de jury van de competitie.

Meer weten? Bekijk voor tickets en meer informatie de website van Floorskills: www.floorskills.co.uk/lvt-competition-2019/