BLOG: PVC Vloeren in Betonlook: De Perfecte Mix

Het unieke van PVC Tegelvloeren. PVC tegelvloeren zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden vanwege hun duurzaamheid, veelzijdigheid en onderhoudsgemak.

Lees meer

BLOG: Visgraatvloeren: Tijdloze elegantie

Visgraatvloeren zijn al eeuwenlang een symbool van tijdloze elegantie en verfijning. Deze klassieke vloerstijl is populair in zowel historische herenhuizen als moderne woningen vanwege de unieke uitstraling en duurzaamheid.

Lees meer

Voelbare elegantie met de Authentic Parva Oak XL

De nieuwe mFLOR Authentic Parva Oak XL combineert het tijdloze visgraatpatroon met een moderne twist. Dankzij de grote walvisgraatstroken en de extra touch, namelijk de Natural Touch ‘in register embossing’, is ware grandeur nu ook voelbaar.

Lees meer

BLOG: Creatief met legpatronen: Weense punt

Je PVC vloer rechttoe rechtaan leggen is een veel gekozen optie, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Naast het populaire visgraatpatroon en de luxueuze Hongaarse punt is er ook de rustige Weense punt. Geef creativiteit de vrije hand en creëer een unieke vloer.

Lees meer

Luxe en grandeur met mFLOR visgraat XL

mFLOR introduceert de Parva River Oak XL: een visgraatpatroon van extra grote stroken. Deze XL visgraatstroken zijn circa 25% groter dan de vertrouwde Parva visgraat-collecties en creëren een imposant lijnenspel in de vloer. Kies voor de Parva XL als je jouw kamer ook extra grandeur wilt geven.

Lees meer

Solcora Silence nu in visgraat en betonlooktegel

Uitzonderlijk sterk, comfortabel zacht en buitengewoon stil. Dat zijn de Solcora Silence rigid core PVC vloeren met ijzersterke klikverbinding en geïntegreerde, geluiddempende ondervloer. Het Silence-assortiment is nu uitgebreid met de Solcora Silence Parva River Oak in visgraatpatroon en de Solcora Silence Nuance betonlooktegels.

Lees meer

BLOG: mFLOR PVC, de duurzame vloer

Een duurzame samenleving, daar wil jij je steentje aan bijdragen. Ook bij de keuze voor een nieuwe vloer kies je graag voor duurzaam. Dat begrijpen we bij mFLOR heel goed, ook wij staan voor duurzaamheid. Maar hoe kan een PVC vloer duurzaam zijn? We leggen het je graag uit.

Lees meer

BLOG: De nieuwe River Oak past je altijd

Thuis is de plek waar je tot rust wilt komen. De plek die je een fijn en warm gevoel geeft. Met de nieuwe River Oak collectie van mFLOR is het fijn thuiskomen. Het subtiele, eiken dessin in 6 eigentijdse kleuren straalt rust en warmte uit. Beschikbaar in 3 varianten en geschikt voor iedere ruimte, dus de River Oak past je altijd.

Lees meer

mFLOR introduceert de Parva Oak Chevron

De bekende mFLOR kwaliteit in een nieuwe vorm. De populaire Parva Oak (visgraat) collectie is nu ook beschikbaar in Hongaarse punt: de Parva Oak Chevron. Combineer gerust met de Parva Oak of Authentic Oak XL. De kleuren zijn gelijk, de creatieve mogelijkheden eindeloos.

Lees meer

Nieuwe Solcora by mFLOR collecties 2020

Solcora rigid core designvloeren zijn een volledig nieuw type vloeren, speciaal ontworpen om veeleisende omstandigheden te overbruggen. Deze vloeren zijn voorzien van een supersterke klikverbinding en kunnen zwevend gelegd worden.

Lees meer

Nieuw! mFLOR Parva Oak

Visgraat vloeren zijn ongekend populair. Het klassieke legpatroon, gecombineerd met de natuurlijke uitstraling en de praktische en comfortabele voordelen van PVC, maakt deze vloeren een ideale combinatie van comfort en stijl.

Lees meer

Nieuwe mFLOR collecties 2020

Ook dit jaar introduceert mFLOR weer enkele inspirerende collecties. Van een natuurlijke, eiken vloer met lange, brede planken en Natural Touch, tot een nieuwe Parva (visgraat) collectie en een uitbreiding van de populaire Nuance tegelcollectie, mFLOR heeft voor ieder wat wils.

Lees meer

Nieuwe look en feel voor mFLOR

De producten van mFLOR staan voor kwaliteit, in alle opzichten. De PVC vloeren van mFLOR zijn opgebouwd uit verschillende lagen, waarbij mFLOR bij iedere laag bewuste keuzes maakt om zo een kwalitatief hoogwaardig product te kunnen aanbieden. Ieder detail is weloverwogen en heeft invloed op de kwaliteit en uitstraling van de vloer.

Lees meer

Bekijk mFLOR’s nieuwste referentieprojecten

Vloeren dragen in grote mate bij aan de uitstraling en sfeer van een ruimte. Een ruimte met een prettige sfeer bevordert de dynamiek tussen de mensen die hier met elkaar werken en verblijven. mFLOR biedt PVC vloeroplossingen voor allerlei soorten toepassingen en sectoren.

Lees meer

PVC vloeren – de juiste keuze

Bij mFLOR stellen we veiligheid en gezondheid boven alles. Om die reden voldoen onze designvloeren niet alleen aan de strengste normen van ECHA voor interieurtoepassingen, maar voldoen ze zelfs aan dezelfde norm die gesteld is voor kunststof materialen in speelgoed en kinderverzorgingsartikelen die in de mond gestopt mogen worden.

Lees meer