Duurzaamheid, ecologie en “terug naar de natuur” zijn belangrijke thema’s, die mede het kleurenbeeld van de nieuwe Reservoir Oak collectie bepalen. De Reservoir Oak collectie is gebaseerd op eiken houten planken en is in 6 natuurlijke kleuren verkrijgbaar. Hierdoor is de vloer erg geschikt voor een interieur met een rustige en natuurlijke uitstraling.

De collectie bestaat uit stroken van 121,92 x 22,86 cm en heeft een totale dikte van 2,0 mm met een slijtlaag van 0,3 mm. Hierdoor is de collectie geschikt voor zwaar huishoudelijk en licht projectmatig gebruik.

De Reservoir Oak PVC vloer voelt warm aan, is geluiddempend wat zorgt voor een aangenaam loopgeluid, heeft een hoge slijtvastheid waardoor de vloer goed bestand is tegen krassen en is waterbestendig, waardoor de vloer eenvoudig te reinigen en onderhouden is. Deze eigenschappen zorgen voor optimaal comfort en gebruiksgemak. Bovendien is de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

De Reservoir Oak collectie is op voorraad en kan geleverd worden in de volgende aansprekende kleuren:
72133 Lyn
72136 Ardingly
72138 Broad Fen
72140 Foxcote
72141 Chard
72143 Drayton

Duurzaamheid & veiligheid

Met een vloer van mFLOR ben je er zeker van dat het geen schadelijke stoffen bevat, zoals schadelijke weekmakers. Alle vloeren worden alleen met de beste grondstoffen geproduceerd, waardoor een veilig, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig product kan worden gegarandeerd. De producten voldoen aan de hoogst haalbare normen voor emissie en veiligheid. Het is doordoor net zo veilig als kinderspeelgoed dat in de mond gestopt kan worden! Bekijk de website voor meer informatie over mFLOR’s duurzaamheidsambities.