Van 15 – 17 september vindt de jaarlijkse vakbeurs voor woning- en projectinrichters en interieuradviseurs Interieur Collectie Dagen (InCoDa) weer plaats in de evenementenhal in Gorinchem. Ook dit jaar is mFLOR met een inspirerende stand aanwezig. De stand (nummer 202) valt niet te missen, direct bij binnenkomst van de beurshal loop je mFLOR tegemoet!

Tijdens de beurs zal mFLOR alvast een sneak preview van de nieuwe mFLOR collecties voor 2020 geven. Naast de noviteiten is er op de stand volop aandacht voor het thema ‘Inspiration by mFLOR’. Op inspirerende wijze worden de thema’s mix & match, zoning, voegstrips en toepassing op trappen en wanden gepresenteerd.

Solcora by mFLOR
Dit jaar zal mFLOR op haar stand aandacht besteden aan het Rigid Core product van mFLOR, Solcora®. Rigid Core vloeren zijn de nieuwste soort vloeren in de markt. Ze zijn vergelijkbaar met dryback PVC vloeren, maar dan dikker, stijver (rigid) en voorzien van een ultra- sterke klikverbinding.

Ideaal voor alle situaties waarbij de vloer weer in de originele staat teruggebracht moet kunnen worden, zoals huurwoningen, verzorgingsappartementen etc. Doordat de vloer gemakkelijk over oneffen ondergronden gelegd kan worden, is Solcora® ook zeer geschikt voor renovatie!

Tijdens de beurs zal de bekende WoonTotaal Academy uit Zoetermeer praktische demonstraties verzorgen en laten zien hoe eenvoudig en snel een Solcora® vloer geïnstalleerd wordt.

Kom langs op de stand en laat je inspireren en informeren! Graag tot ziens op stand 202.

Nog geen kaarten? Registreer je dan hier voor een gratis toegangsbewijs. Gebruik registratiecode 71949010 en ontvang direct jouw gratis ticket.