Succesvolle beurzen voor mFLOR

Tijdens de grote, internationale beurzen in Duitsland (Domotex, 14-17 januari in Hannover en BAU, 16-21 januari in München) heeft mFLOR haar nieuwe collecties voor 2017 geïntroduceerd. Wij hebben vele enthousiaste en positieve reacties mogen ontvangen op de nieuwe producten, de Lifestyles by mFLOR en de geheel vernieuwde website.

De nieuwe producten voor 2017 betreffen drie nieuwe collecties op 150 cm lengte x 23 cm breedte.

Dit zijn de mFLOR Bramber Chestnut in vijf kleuren, de Selsdon Wood in 2 kleuren en de Shady Larch in zes kleuren. Al deze collecties zijn 2,5 mm dik en beschikken over een 0,55 mm dikke toplaag.

Vooral de unieke Selsdon Wood trok veel bekijks op de beurzen door het bijzondere dessin van deze collectie.

Bovendien presenteerde mFLOR haar de uitbreiding op de Parva collectie, de Parva Plus. Deze collectie was al in 2016 aangekondigd tijdens de Vakdagen in Gorinchem. Deze lang verwachte mocht ook op Domotex en BAU vele enthousiaste reacties ontvangen en is vanaf nu volledig leverbaar. De Parva Plus collectie, met stroken van 60,96 x 11,43 cm, biedt een optimale design vrijheid. De stroken zijn 2,5 mm dik en zijn voorzien van een 0,55 mm dikke toplaag. De Parva Plus collectie bestaat uit 4 aantrekkelijke kleuren.

Lees meer over deze nieuwe producten en het compleet nieuwe Lifestyles by mFLOR concept op de gerestylde website van mFLOR, www.mflor.com.